top of page
Logopit_1611161749826.jpg

Velkommen!

Base treningstøy fra Pro Workout er formålsbasert målrettet for deg som stiller krav til komfort på kroppen. Vi har valgt en klassisk enkel serie for deg som trener atletisk og allsidig basert på sesong. Pro Workout sikter seg inn med den spesielle gode følelsen stoffet gir mot huden og passformstruktur. 

Produktene kommer i lav profil stoffvekt og fiberbalansen skaper den blendende konsistensen av silke i sømløs 180 gram struktur. Stoffet har høy anti-lukt resistens som holder det ekstra friskt over lengre perioder uten vask. Det står utallige vaskesykluser ut uten at det mister passform 


Det Pro Workout vektlegger mest er funksjonaliteten produktene representerer. Dette er klær som gir muskler og ledd god støtte for bedre muskelbalanse når utfordrende treningsøkter venter. Vi selger tøy som gjør en forskjell og du vet hvor godt det kommer med under tøffe treningsøkter. 

Har du litt erfaring og kan litt om trening, kan vi ikke begeistre deg mer. Disse produktene er håndplukket med presisjon for at kroppen skal utføre med perfeksjon.

Klær fra Pro Workout har du lenge med gleden produktene gir deg som aktiv. 

Med vennlig hilsen

Pro Workout K100

Velkommen!: About Us
bottom of page