top of page

Velkommen!

Litt om K100 fra Pro Workout

Screenshot_20221207-203152_Instagram.jpg

Vår visjon er enkel 

Pro Workout har fremstilt en klassisk serie av spesielt godt base treningstøy.

Dette er bekledning som gir musklene og kroppen den smidige følelsen. Det skal brukes ofte til alle dine treningsformer, helt uavhengig av sesong, klær fra oss gir deg som trener atletisk touchen i form av den forebyggende effekten for muskler i balanse. Hva med en varmeshorts for dine store kjernemuskler, eller et annet produkt som dekker spesielt godt dine behov for hvilken som helst treningsform? 

 

Produktene er tuftet på funksjonalitet og bruksverdi for deg som trener. Du vil merke følelsen de gir av behagelig støtte når muskler i over- og underkroppen virkelig skal prestere, enten du trener kondisjon eller styrketrening.

 

I tillegg leverer vi merino ulltøy av en helt spesiell god kvalitetskomfort til dine utedørsaktiviteter. For føttene har vi sondert markedet og funnet dine beste sokker og strømper for forebyggende støtte når du er aktiv. 

Det speiler er våre produkter i K100 serien, er komfort, kapasitet og komfort. 

Med vennlig hilsen

Team Pro Workout K100

Når du handler av oss.

Vi bruker sikre betalingsløsninger for våre kunder i form av Klarna eller enkelt med Vipps. Våre priser er meget moderate i forhold til hva du som stiller krav til komfort og kvalitet kan forvente. Du har fri frakt og full returrett med våre salgsbetingelser. 

Hvis du vil overraske deg selv, eller en venn med et produkt, vil du med glede la det overraske over hva denne serien representer for deg som trener. 

20220309_103650.jpg
bottom of page