top of page
20220309_103650.jpg

Treningsglad og liker å prestere? - føl hvordan kroppen mestrer...!

​​Vi har valgt en enkel linje med baseklær i tidløs design. Formålet med FLX serien er at det skal gi deg komfortabel dekning på kroppen, uansett om du trener ute eller inne. Våre produkter kommer med god passform slik at du kan bevege kroppen smidig og lett. Stoffet er spesielt mykt og FLX er også spesielt godt egnet til bruk under annen treningsbekledning, eller utstyr om du er sportslig klubbaktiv.

Når du trener med klær fra PW, vil du som aktiv føle hvordan FLX høykvalitets treningsbase i 180 grams stoffvekt gir kroppen av blendende balanse med sirkulasjon når musklene jobber målrettet. Med tøy fra PW FLX står du dine tøffeste utfordringer helt ut, enten bakkene blir bratte, eller musklene tappes for energi. Dette er klær som bidrar til å optimalisere musklenes sammentrekninger, og bidrar til maks sirkulasjonseffekt til kjernemusklene, når kroppen utsettes for tøff belastning.

Det som formålstjent kjennetegner et hvert produkt i dette serien, er mobilitet under trening og aktiv sport. Produktene er utviklet i samarbeid med fysiologer og helsepersonell som har den beste ekspertisen innen idrett i kombinasjon med å fremstille helsefunksjonelle tekstiler. Når kroppen skal hente ut det lille ekstra kommer våre produkter ekstra godt med. Det vil du raskt merke.  Du som aktiv vet at belastningen muskler og ledd utsettes for under harde treningsøkter, krever også presisjon hva kommer til bekledning. Det gir FLX kroppen din dekning for på alle arenaer, hvor du trener. Kombiner vårt base treningstøy med annet funksjonelle klær og din treningsgarderobe er komplett.  

Med ditt nye FLX produkt stopper ikke såre eller stive muskler deg fra å fortsette målrettet med mestringsfølelsen det gir deg som aktiv. Du fortsetter taktfast enten du har lagt opp treningen med høy eller lav intensitet. Det er også bakgrunnen for at vi har håndplukket et lite utvalg, du som aktiv skal føle gjør en forskjell på kroppen. Videre skal det gi deg god bruks -og nytteverdi på lang sikt, da våre produkter skal brukes igjen og igjen.  

For aktive og spreke damer, kan du jo bare prøve vår FLX tights og føle hvilken smidighet denne strømpebuksa gir dine former for maksimal utførelse. "smidig trening, er smart og effektiv trening med mening"​​​

Med hilsen Pro Workout sportswear "funksjonelt for deg som trener"

bottom of page